logo van der Heijden

Wie ben ik

Ik ben Eric van der Heijden, financieel adviseur bij Van der Heijden Belastingadvies | Expat Tax.


Waar kan ik u mee helpen

Ik help startende ondernemers die afkomstig zijn uit het buitenland en zich in Nederland willen vestigen. Bij de start van een bedrijf komt al veel om de hoek kijken en voor deze ondernemers al helemaal. Denk bijvoorbeeld aan de taal of alle regels in Nederland. Ik beantwoord alle fiscale vragen en help ze met het contact met de Belastingdienst en het opzetten van de boekhouding.

Welke toegevoegde waarde heb ik voor u

Ik ben een sparringpartner voor de ondernemer en neem uitgebreid de tijd om de Nederlandse regelgeving en alles wat daarbij komt kijken, uit te leggen. Kenmerkend voor mijn manier van werken is mijn duidelijkheid.
Ik vermeld de zaken zoals ze zijn en op een manier die voor iedereen begrijpelijk is.

Zoals de naam van mijn bedrijf al aangeeft, doe ik meer dan belastingadvies. Ik help ondernemers met het snel en efficiënt inzicht krijgen in hun financiële administratie. Hierbij werk ik met een online robotachtig boekhoudprogramma waarbij je zelf niet hoeft te boeken en zelfs op je telefoon direct kan zien hoe de zaken ervoor staan.

Bijzonder van mijn bedrijf is dat ik ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar ben. Buitenlandse ondernemers zijn er aan gewend om ook buiten de Nederlandse kantoortijden te werken. Dus ik ben hierin flexibel en ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Van der Heijden voor belastingadvies en administraties voor buitenlandse ondernemers die zich in Nederland willen vestigen.

Contact