logo van der Heijden

Werkwijze

Kenmerkend voor mijn werkwijze zijn: efficiency, duidelijkheid, flexibiliteit en samenwerking.

Efficiency

Door te werken met het online boekhoudplatvorm van Yuki zorg ik ervoor dat u als ondernemer veel tijd bespaart met de boekhouding, en bovendien realtime inzicht krijgt in de financiële situatie van uw onderneming. Daarnaast levert dit ook efficiency op voor mijn eigen workflow. Hierdoor kan ik me richten op de kern van mijn dienstverlening, namelijk de advisering aan en het sparren met u als ondernemer.

Duidelijkheid

Ik werk met een abonnementsvorm met een vooraf afgesproken maandbedrag, zodat voor u als ondernemer duidelijk is wat u tegen welke kosten kunt verwachten. Voor de kosten van fiscale en financiële adviesdiensten die niet in een abonnement zijn te onderbrengen, worden eerst afspraken met u gemaakt. Transparantie is hierbij het sleutelwoord.

Flexibiliteit

ZZP'ers en buitenlandse ondernemers hechten minder waarde aan de 9-tot-5 structuur en hebben behoefte om ook ’s avonds of in de weekends geholpen te worden. Ik ben altijd bereikbaar voor advies en die flexibiliteit stelt men zeer op prijs.

Samenwerking

Ik vervul de rol van de proactieve sparringpartner, die alle ins & outs van de ondernemer kent. Zo ontstaat vanzelf een lange termijn relatie op basis van wederzijds vertrouwen.

Contact