logo van der Heijden

Administraties

Een ondernemer is druk met ondernemen. Een goede boekhouding is van cruciaal belang voor het succes van uw onderneming. Niet uitsluitend om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, maar vooral om inzicht te krijgen in de financiële situatie van uw onderneming.

Opzet van de boekhouding

Ik help u als (startende) ondernemer bij het efficiënt inrichten van de boekhouding. Hierbij zet ik Twinfield en Basecone in, een online boekhoudplatform met zelflerende software. U hoeft hierbij alleen de documenten te uploaden en door automatische herkenning komen die in de juiste kostenrubrieken terecht. U hoeft dus nooit meer zelf te boeken. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een PC, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive.

Indien u een zakelijke bankrekening heeft bij een van de grote banken dan kunnen de banktransacties door middel van een koppeling door Twinfield worden opgehaald.

Het is mijn taak om, naast de juiste inrichting van de financiële administratie in Twinfield, te bewaken dat de documenten volledig en in de juiste kostenrubriek in de boekhouding terecht komen. Dit bespaart u als ondernemer veel tijd.

Realtime inzicht in de financiële cijfers

Via de pc of smartphone krijgt u als ondernemer bovendien inzicht in uw actuele financiële cijfers van uw onderneming. In grafieken, diagrammen, overzichten en rapportages die u in één keer kunt overzien. Zo houdt u ook zelf de vinger aan de pols.

Daarnaast hoeft u na afloop van een boekjaar niet onnodig lang te wachten totdat de jaarcijfers van uw onderneming zijn opgesteld. Wanneer de boekhouding van uw onderneming in Twinfield bij is, heeft u in principe binnen een maand na afloop van een boekjaar de beschikking over de jaarcijfers van uw onderneming.

Contact